You are currently viewing Millised on 2020. aasta ägedaimad uued autod suurnimedelt?

Millised on 2020. aasta ägedaimad uued autod suurnimedelt?

2020 tõotab tulla vägev autoaasta. Nii mõnedki suured tootjad paiskavad turule uusi mudeleid, mille esmapildid juba eelmisel aastal autofänne ahhetama panid. Värskete tulijate sekka kuulub nii elektri toel liikuvaid sõidukeid kui ka vanu häid sissepõlemismootoriga isendeid.

Loomulikult pakub uue kümnendi toodang ka aina mitmekesisemat valikut hübriidajamitega autosid. Isegi Lamborghini liitus hübriidide klubiga.

Nii et seekord piilume praktiliste autotarkuste jagamise asemel ahvatlevalt läikivate uudismasinate maailma. Kuigi nii mõnigi järgnevatest neljarattalistest kaaslastest võib paljudele meie seast pehmelt öeldes eelarvest välja jääda, siis unistada võib ju alati!

Järgnevalt vaatamegi lähemalt, milliseid üllatusi maandub maailma erinevate piirkondade autoturgudele 2020. aasta jooksul.

#1: Audi A5 hübriid

Kõrgema klassi Audi saab sel aastal oodatud värskenduse. Uus stiil hõlmab endas suuremaid peegleid nagu viimasel A4-l, laiemat eesmist iluvõre ning muutuse läbi teinud esimesi ja tagumisi pampereid. Lisaks visuaalsetele arengutele sai uus Audi A5 hübriidmootori valiku.

New McLaren620R_2020
Pildi allikas: www.motorsportmagazine.com

#2: McLaren 620R

Tegu on tänaseni kõige kiirema McLareni Spordiseeria masinaga, mida saaksid endale üldse soetada. 612-hobujõuline, 3.8-liitrine V8 mootor annab kergema kaalu ja tipptasemel rehvidega jahmatavalt võimsa mineku. Disainiuuendused viivad juba 570S GT4-st tuntud aerodünaamilisuse antud mudeli kaudu järgmisele tasemele.

#3: Electric Mini Cooper SE

Mini on autobränd, mis peab püsima jäämiseks suuremate disaini innovatsioonide asemel hoopiski esialgset imidžit säilitama. Siiski on kapoti all toimunud oluline muutus. Mini Electric pakub esmakordselt täielikult elektrimootoril põhinevat Mini sõidukogemust.

#4: Aston Martin DBX maastur

Aston Martini mudelist DBX saab luksusautosid tootva kompanii esimene maastur. Arvestades, et ettevõtte finantsiline olukord on viimasel ajal pigem turbulentne olnud, siis DBX-ile on palju ootuseid seatud. Aston Martini eesmärk on 2021. aastaks müüa üle 10 000 uhiuue maasturi.

#5: BMW M8

Esimene kahe uksega M8 väljus tehastest eelmisel aastal. Sel suvel on oodata uut BMW M8-t, mille kuumim variant rabab 616-hobujõulise, 4.4-liitrise kaksikturbo V8 mootoriga. Kapoti all urisevat võimsust kannab salongi premium-tasemel nahksisu ning luksuslik disain väärikalt edasi.

#6: Lamborghini Sian hübriid

Kas tõesti tuleb Lamborghini välja esimese hübriidiga? Nii see on! Ja seejuures pole kaunilt mürisev V12 mootor kapoti alt mitte kuhugi kadunud. Limiteeritud tootmisarvuga superauto annab koos 48V elektrimootoriga välja 808 hobujõudu.

#7: Tesla Model Y maastur

Ameerika on maasturite riik. Loomulikult ei jäta Elon Musk kasutamata järjekordset võimalust haarata Tesla abil suuremat turuosa. Eksperdid ennustavad, et Tesla Model Y-st saab elektriautode tootja suurim müügihitt. Nimelt on tegu esimese laiematele massidele suunatud Tesla maasturiga.

Ning milline neist sinu jaoks köitvaim tundus?

Muide, äsja välja toodud seitsme sõiduki kõrval astub 2020. aastal rambivalgusesse kümneid ja kümneid põnevaid uusi autosid. Pole välistatud, et tulevikus teeme täiendava kokkuvõtte, kuna aasta on alles nooruke.